Cautare

4424 de rezultate pentru "ministru aoararii" (3.25 secunde)
Am schimbat trei fraze cu el si, in doua dintre ele, comisarul spunea ca se teme pentru soarta d-nei ministru. ... Am convingerea ca premierul Tariceanu nu o va demite pe doamna ministru.
Printre acestea se numara si informatia privind solicitarea adresata Renatei Weber de a ocupa postul de ministru al justitiei. ... In istoria Romaniei, dar si in cea a Europei, postul de ministru al justitiei a fost dat intotdeauna unui fruntas al partidului responsabil de guvernare. ... A fost un ministru independent.
Fostul ministru de Externe a incercat la un moment dat sa tempereze exaltarea presei, spunand ca totul e sub control.
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a dat replica presedintelui Basescu, dupa ce acesta a regretat public ca l-a desemnat in functia de prim-ministru. ... Premierul a declarat ca desemnarea unui prim-ministru nu se face pe criterii de simpatie sau de prietenie, ci pe baza unui vot politic.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR. El crede ca Geoana ar fi mai util ca ministru de Externe, pentru incheierea negocierilor de aderare.
as fi fost in continuare ministru, m-as fi ocupat in continuare de relatia cu Parlamentul. Perioada cat am fost ministru nu a fost usoara, la fel cum nici acum nu este usor.
Comisiile parlamentare de specialitate au avizat favorabil cu 34 de voturi pentru si doua abtineri candidatura lui Adriean Videanu (PD), propus pentru functia de ministru de stat fara portofoliu, insarcinat cu coordonarea activitatilor economice.
Declaratiile de avere ale membrilor Guvernului Tariceanu il desemneaza pe George Copos, ministru de stat, ca fiind cel mai bogat din noul Executiv.
Ajuns ministru de Externe in noul Guvern, Mihai Razvan Ungureanu s-a inscris in PNL. ... Esti un ministru puternic si cu influenta - de asta are nevoie institutia pe care am onoarea sa o conduc - in conditiile in care esti sprijinit de un partid care a castigat alegerile.
Daca este adevarat ca a ajuns ministru al Tineretului si Sportului, in 1990, in Guvernul Petre Roman, cu sprijinul acestuia? Ce a facut cu apartamentul de serviciu primit in noua zona civica a Bucurestiului in perioada cit a fost ministru?
Presedintele PNL Bucuresti Ludovic Orban a declarat ca fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes a fost suspendat din partid pe perioada derularii anchetei in cazul sau.
Norica Nicolai ramane in continuare optiunea premierului Tariceanu in ceea ce priveste ocuparea postului de ministru la Justitie, post vancant de o luna.
Cred ca aceasta criza ar trebui sa conduca nu doar la Consiliul pe care l-a propus primul-ministru, pentru ca il pui pe cel de la Finante sa il pazeasca pe cel de la Interne si cel de la Interne ministerul Transporturilor. ... E de trei luni de zile ministru.
Desi este prim-ministru in exercitiu, dar si deputat in acelasi timp, seful Guvernului a venit in Parlament pentru a promite, intr-o declaratie politica, faptul ca nu va utiliza fonduri publice in scopul controlarii mass-media prin acordarea de reclame, asa cum a procedat Guvernul PSD condus de Adrian Nastase.
Putea avea functia de prim-ministru, i-au oferit-o si Basescu, si Geoana. ... Udrea, pe care o vrea prim-ministru.
In frunte cu Teodor Melescanu, fostul ministru de Externe. ... Dar sa faci dintr-un ministru care n-a fost o zi membru de partid vicepresedinte la partid?! ... Dar dl Basescu a inceput sa intre in conflict cu propriul guvern, cu propriul sau prim-ministru.
Liderul PNL il ataca pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, despre care spune ca este un ministru pentru clientela.
Consider niste foarte proaste practici ca oameni care au lucrat in administratia prezidentiala nu au alta voluptate decat sa dea cu noroi in guvern, in primul ministru.
Adica cel mai atacat ministru din cabinetul... ... Nu discutam motivele de remaniere, asta il intrebati pe primul ministru, care sigur stie.
Tariceanu a spus ca este usor surprins de toate aceste speculatii care au circulat in ultimele zile si pentru simplul fapt ca “nu crede ca intr-o tara care are pretentie sa devina si tara europeana in curand isi poate cineva imagina ca dupa trei luni si jumatate de la alegeri sa aiba loc o remaniere sau o schimbare a primului-ministru.“ Premierul a subliniat ca aceste zvonuri pot fi considerate “credibile“ si in functie de “o conjunctura politica pe care astazi o stim foarte bine“.
google-analytics.com